Yorum Ekle
 
Yorum No : 3311 | M. Demir07.03.2011 00:28:29
Değerli üstadımız, Alaeddin Yavaşça daha iyi, daha öz anlatılamazdı... Her zaman ki gibi harika üslubunuz ve anlatımızla yazmışsınız. Sizi kutluyor, saygılar sunuyorum.
 
Yorum No : 3315 | Oktay ZERRİN07.03.2011 01:50:20
Merhaba değerli hocam.Öncelikle her bir yazınızı okuyup, her birinden apayrı bir lezzet ve haz aldığımı ve her ne kadar yazılarınız yorumda bulunamamış olsam da bir söz yazarı olarak bu güzel ve değerli bestekâr hocamıza ahde vefa örneği özelliği taşıyan ve güzel betimlemeler, örneklerle albenisi olan güzide bir yazıya daha şahsınıza özgün o akıcı ve hoş üslûp ile gönüllerde ve yüzlerde tebessümler uyandırdığınızı bilmenizi istirham ediyor ve sizi müsaadenizle, hoş-görünüzle kutluyorum.

Çok teşekkürler.Gazetemiz çok iyi, kariyerli ve güçlübir yazara sahip ki bizim gibi amatörlerin siz büyük ustalardan daha çok feyz ve örnek alacağı aşikârdır şüphesiz.
Bu vesileyle tekrar kutlarım efendim.
Sevgi, selam ve saygımla.
 
Yorum No : 3322 | Sabit Elmacı07.03.2011 17:19:06
Sevgili kardeşim Kilisimizin yetiştirdiği müstesna insanlarından biri olan değerli hocamız hakkında yazdığınız bu yazıyı çok duygulanarak okudum. Konuyu o kadar güzel yazmışsınız ki ekleyecek bir kelime bulamıyorum.Sevgili hocamız Sayın Alaeddin Yavaşça ve Sevgili eşi Ayten Yavaşça hanımefendiye özverilerinden dolayı şükranlarımı sunuyor onlara sağlıklı uzun ömürler diliyor sizingibi yazarlara iyiki varsınız kaleminize sağlık diyorum.Selam ve sevgilerimle...