Yorum Ekle
 
Yorum No : 10415 | Nevin Işık18.01.2013 18:06:43
Çok yakınımı kaybetmiş kadar sarsıldım.
Of Allahım.
Rahmetli Mehmet Ali Biranda Allahdan rahmet dilerim mekanı cennet olsun diyorum.
Gride bıraktığı ailesinin sevenlerinin sevdiklerinin başı sağolsun.
 
Yorum No : 10422 | Meryem Demir- Haber Müdürü ve Köşe Yazarı18.01.2013 22:03:06
Usta gazeteciye Allaht'an rahmet, sevenlerine ve tüm basın camiasına sabır diliyorum.
 
Yorum No : 10429 | Şahika Öner19.01.2013 10:55:05
Başımız sağolsun,
Allah geride kalanlara sabır versin.
 
Yorum No : 10435 | Mustafa ALSANCAK19.01.2013 20:09:18
Şu dünyanın işine akıl sır erdirilecek gibi değil doğrusu. Daha birkaç gün öncesine dek dünyanın en azılı teröristleri olarak KIRMIZI BÜLTENLE ARANAN Sakine CANSIZ ve onun yoldaş ölülerinin Türkiye'ye getirilişi sırasındaki hazırlıklarında sanki bu eli kanlı ve Türk devletinin kanını emmiş hatunlar terörist değillermiş de sanki birer KAHRAMANMIŞ gibi lânse ettirilip neredeyse Türk Ulusunu onların arkalarından hüngür hüngür ağlatacak bir televizyon yayın kampanyasını başlattırmışlardı. İnsan kendi kendine bazı şeyleri sormaktan da alamıyor:Yahu binlerce şehit verdiğimiz evlatlarımızın hiçbirisinin arkasından hiç bunlarda olduğu gibi; başta sulu gözlü ve kürtçülere birşey olacak diye ödü patlayan Bülent ARINÇ ki, devletimizin varlığını hiçe sayarak teröristlere yalvar yakar " AMAN SAKIN OLA CENAZELERİNİZDE BİR HÂDİSE ÇIKARMAYINIZ. AKSİ HALDE AKP HÜKÜMETİMİN TERÖRİST BAŞI BEBEK KATİLİMİZLE YÜRÜTTÜĞÜ MÜZAKERELERİMİZDE BİR AKSİLİK ÇIKMASIN " deme telâşı içinde görünüyordu.

Vallahi pes doğrusu!!! Daha dün aniden öbür dünyaya intikal eden MEHMET ALİ BİRAND için de büyük törenler düzenlendi. Oysa Mehmet Ali BİRAND'ın Brüksel'de konuşlandığı seneleri bilenler iyi bilirler ki
Mehmet Ali BİRAND Avrupa'da yayın yapan Türkçe haber programlarına akşam haberlerinde bağlandığında daha o zamanlar kürtçülerin destekçisi ve hamisi olduğunu kanıtlamak için hep:"PKK'YI TÜRKİYE'YE BEN TANICAĞIM DERDİ"
Türkiye'yi , medyada yıkmaya yeminlilerin başını çekenlerden Hasan CEMAL, Cengiz CANDAR ve onların üçüncü YOLDAŞLARI olarak da bu hakkın rahmetine kavuşmuş olan BİRAND olarak temayüz etmiştir. Ne denir ki? Hani derler Allah'ın sopsı yoktur ama...Allah taksiratını ve günahlarını affetsin.