Yorum Ekle
 
Yorum No : 10419 | Mustafa ALSANCAK18.01.2013 21:02:44
Şu memleketin haline bakınca insanın içi kararıyor.Sayın başbakanın ve AKP hükümetinin bebek katili ( İmralı kralı) ile hiç bir SIKILMA DUYMADAN ve ulusumuzun çektiği acıları süme altı edip kucak kucağa teröristlerle sarmaş dolaş olmalarını bir gün gelip Türk Ulusu derin uykularından uyandıktan sonra işte o zaman kendilerine KIRK KATIR MI KIRK SATIR MI İSTERSİNİZ diye soracağından korktuğu için panik içinde sağa sola ve vatansever insanlarımıza saldırıp sanki barışa engel olan Türk ulusuymuş gibi bir hava yaratmakla cereyan eden olayları örtbas etmek istemektedirler.
Şu saçmalığa bakın ki Paris'de öldürülen PKK'lı teröristler Türkiye'ye getirilme hazırlıklarından sonra sanki o kadınlar binlerce Türk Kınalı kuzusunun kanına girenlerden birileri değillermiş gibi birer kahraman edasıyla karşılandılar. Sulugözlü başbakan yardımcısı , ŞEYİNİ ŞEY YAPTIĞIMIN KÜFÜRÜ İLE MEŞHUR VE DAĞDA ÖLDÜRÜLEN TERÖRİSTLER İÇİN AĞLAMAYANLARIN İNSAN OLAMAYACAĞINI SÖYLEYEN DİYARBAKIR EMNİYET MÜDÜRÜ ( NASIL EMNİYET MÜDÜRÜ YAPMIŞLARSA O ADAMI ? ) İLE AYNI FİKİRDE OLDUĞUNU SÖYLEYEN BÜLENT ARINÇ TIPKI BEŞİR ATALAY GİBİ PKK'LI ERÖRİSTLERLE MÜZAKERE YAPMAYI HAZIRLAYANLARIN BAŞINI ÇEKMEKTEDİR.
Buna, yani bugün Türkiyenin ağzını dilini bağlamış olan yıkıcı ve yandaş basının, tv.lerin yaptığı ve milletimizin düşünme yeteneğini paralize etme cingözlüğüne ve sürdürmekte oldukları propaganda makinasının başarmış oLduğu olaya MASSPYSYKOSU demek gerekir. Millet hükümetin neler yaptığını düşünecek durumda değil. Her Tanrı'nın günü yapılan zamlarla zaten insanların anasının ağlatmadıkları yerini bırakmıyorlar. Bir de bunların üstünde korku salan ümmetçilerin baskıları da eklenince vatandaş suskunluğunu sürdürüyor.Ama bu halk bir de patlarsa?

Muhalefet muhalet olarak görevini yapmış olsaydı AKP'nin bunca olaylara karışmış olduğu bilinirken onları hallaç pamuğu gibi atabilirlerdi. CHP sadece Atatürk'ün kurduğu parti olarak sadece ismiyle yaşabiliyor. Sayın Baykal CHP'yi el geçirmiş olan tüm Kürtçüleri partiden temizlemek için büyük uğraş vermişti. Bugün BDP'de boygösteren Türkiye düşmanları kadın milletvekilleri birzamanlar CHP Kadın kollarını ele geçirmişlerdi.
Kemal Kılıçdaroğlu'nun Genelbaşkanlığa GELİŞİYLE YİNE KÜRTÇÜ AKIMLARA GÜNDOĞDU.