Kilis Yardımlaşma derneği 
 

 

 

 

 

Sevgisiz dostluk olmaz!

Devamı  

 Türkiye'nin tek buz müzesi binlerce ziyaretçi ağırladı

 

 


  

 



 
14 MAYIS'TAKİ SEÇİMLER İÇİN 6 ADIMDA OY

KULLANMA REHBERİ



 
DEVAMI

 

magazin

NEVİN BALTA'NIN SON
KİTABI YAYINLANDI

 Devamı 

CACA OYUNU CADDEBOSTAN KÜLTÜR MERKEZİ'NDE


 

 

 

Milli Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Temel ile Röportaj 


Klasik Türk müziği sanatçısı, icracı ve bestekar, Prof. Dr. Alaeddin Yavaşca, vefatının birinci yılında yad ediliyor.


KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI FİLM ARŞİVİ

 
 
 
  AKPINAR Temmuz 2017 Sayısı
 
 
 AKPINAR Mart 2017 Sayısı
 
 
 
Bir insanlık dersi...
 
 

 Orhan SELEN

Devamı

 

  
Hava Durumu Bilgileri

 
Döviz Kurları

Anket
Anket Seçilmemiş
Diğer Anketler

Ziyaretçiler
Toplam Ziyaretçi :  29617872
Bugün Ziyaretçi :  1733
Aktif Ziyaretçiler :  63

Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan aleyhinde toplantılar
 
İngiltere İşçi Partisi milletvekili John Woodcock geçtiğimiz günlerde Türkiye’deydi. Beraberindekiler ile birlikte bazı bakan, milletvekili ve belediye başkanlarıyla görüştü.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile de bir araya gelen Woodcock, bu görüşmeye dair fotoğrafları kendi twitter hesabından yayınladı.
 
JOHN WOODCOCK KİMDİR?

İngiliz milletvekili John Woodcock ayrıca İngiltere’de Türkiye aleyhindeki tüm toplantıları organize etmesiyle dikkat çeken bir isim. 25 Mart 2015’te İngiliz Parlamentosu’nda yapılan “Suriyeli Kürtler: İnkardan Özyönetime” başlıklı toplantının ev sahipliğini ve organizasyonunu Woodcock yapmıştı. PYD lideri Salih Müslim’in ana konuşmacı olarak katıldığı bu toplantı, PKK bağlantılı bir kuruluş olan Londra merkezli Kürt Araştırmalar Merkezi’nin bir faaliyetiydi. 
 
TÜRKİYE VE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ALEYHİNDE TOPLANTILAR

İngiliz Parlamento binasında düzenlenen “15 Temmuz Darbe Girişimi ve Dış Politikadaki Yansımaları” ve “Sansürle Mücadele: Yeni Türkiye’de Gazetecilik Özgürlüğü” başlıklı toplantıları da organize eden ve ev sahipliği yapan yine John Woodcock olmuştu. Bu toplantıların ortak özelliği ise Türkiye Cumhuriyeti hükümetinin politikalarının eleştirilmesi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında suçlayıcı bir dil kullanılmasıydı.
 
HOMOSEKSÜELLERE DESTEK

John Woodcock İngiltere’de homoseksüellere destek vermesiyle de tanınıyor. Ocak 2017’de homoseksüel topluluğu desteklemek amacıyla düzenlenen bir toplantıya katılan Woodcock’a toplantıyı düzenleyen Furness LGBT isimli dernek kendi twitter sayfasından teşekkür etmişti. Woodcock bu toplantıda küçük erkek çocuklara kadın makyajı yapmış ve etkinlikten bazı resimler de dernek hesabından yayınlanmıştı.
Homoseksüel topluluğunu destekleme kapsamında düzenlenen etkinliklere ev sahipliği yapan Woodcock, kendi twitter hesabından “bu etkinliğin ev sahibi olmaktan gurur duyduğunu” ifade eden bir paylaşım yapmış ve homoseksüellerle birlikte çekilen bir resmini yayınlamıştı.
 
JOHN WOODCOCK’UN PEDOFİLİ TOM O’CARROLL İLE YAKIN İLİŞKİSİ

İngiltere’de bilinen en sapkın pedofili olan Tom O'Carroll, 2 sene evvel John Woodcock'un seçim bölgesinden işçi partisine üye olmuştu. Tom O'Carroll, John Woodcock ile birlikte partilere katılıp, içki içerek yakın ilişkide olduğu bilinen biri.
Tom O'Carroll çocukların yetişkinlerle cinsel ilişkiye girebilmesini savunan bir kişi. Pedofilinin kanunen yasal OLMASI gerektiğine dair kampanyalar düzenliyor. Cinsel ilişki yaşının 10’a indirilmesini istiyor. 2006 yılında erkek çocuğa yapılan bir tecavüzün fotoğraflarını, olumlu görerek dağıtmaktan 2.5 yıl hapiste yatmıştı.
 
             

RESİM YAZISI:
Buradaki resimde John Woodcock'un elinde, çocuklarla cinsel ilişkinin yasal olması için mücadele yürüten Tom O'Caroll'ın kurduğu ve başkanlığını yaptığı "Pedofili Bilgi Alışverişi" vakfının logosu var. John Woodcock bu vakfın tanıtımını yapıyor.
 
TÜRKİYE’DE ÜST DÜZEY AĞIRLAMA

Böyle bir geçmişe sahip olan John Woodcock, geçtiğimiz günlerde Türkiye’de üst düzeyde ağırlandı. İçişleri Bakanı ile görüştü, TBMM’de görüşmelerde bulundu, MHP’li milletvekillerince kabul gördü, CHPli milletvekilleriyle de görüştü. Gaziantep belediye başkanı tarafından misafir edildi. Bu görüşmelerden bir kısmına dair fotoğraflar sosyal medyaya da yansıdı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Günal, MHP Erzurum milletvekili Kamil Aydın ve Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin John Woodcock ve beraberindekiler ile yaptıkları görüşmelerin fotoğraflarını kendi twitter hesaplarında yayınlayan siyasiler arasında.
 
JOHN WOODCOCK VE ED HUSAIN BİRARADA

John Woodcock’un Türkiye ziyaretinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile yaptığı görüşmeye dair fotoğraflarda ise Woodcock’un hemen yanında oturan bir isim dikkat çekiciydi: Ed Husain. Geçmişi ve faaliyetleriyle Woodcock gibi Türkiye ve Erdoğan karşıtı bir isim olan Ed Husain’in son dönemde sık sık Türkiye’ye gelmesi ve bazı kritik görüşmelerde bulunması dikkat çekiyor.
 
ED HUSAIN’İ TANIYALIM

Gerçek adı Mohammed Mahbub Husain. Ama Ed Husain ismini kullanıyor. İngiliz hükümetinin ve basınının desteğiyle yayınlanan kitabı “The Islamist (İslamcı)” en çok satanlar listesine girince uluslararası alanda tanındı. Çeşitli gazetelerde makaleleri yayınlanmaya başladı. Daha sonradan ülkeye girişinin yasaklandığı Suudi Arabistan’da İngiliz konsolosluğu için çalıştı ve istihbarat topladı.İngiliz hükümetinin sunduğu maddi kaynaklar sayesinde Quilliam Vakfı’nı kurdu. 2014 yılında İngiltere Dışişleri Bakanlığı danışma grubuna atandı. İngiltere merkezli düşünce kuruluşu Chatham House’un bir kolu olan CFR’da kıdemli danışmanlık yaptı. Ardından Fethullah Gülen’in en sıkı destekçilerinden olan Tony Blair İnanç Vakfı’nda strateji direktörü olarak görev yaptı. Şu anda Londra’daki Wilson Center Sivil Toplum çalışma Enstitüsü’nde kıdemli danışman olarak çalışıyor.
Ed Husain’in, geçmişte Hizb-ut Tahrir isimli radikal örgütün içinde görev aldığı, kurduğu vakıf ile İngiliz istihbarat servisleri için çalıştığı, Hizb-ut Tahrir içindeki anılarını yazdığı kitabın İngiliz resmi kurumlarının müdahale ve düzeltmelerinin ardından yayınlandığı biliniyor. Uluslararası basında Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan aleyhine çok sayıda yazı kaleme aldığı, 15  Temmuz darbe girişiminin detaylarını 2014 yılında yayınladığı raporda anlattığı, Fethullah Gülen’in desteklenmesini istediği de arşiv belgeleriyle sabit.
 
ERDOĞAN ALEYHİNDE RAPOR

Ülkemizde 30 Mart 2014’de yapılan yerel seçimlerin hemen öncesinde “Turkey’s Local Elections: Actors, Factors, and Implications (Türkiye’nin Yerel Seçimleri: Aktörler, Faktörler ve Sonuçları)” başlığıyla Bipartisan Policy Center isimli düşünce kuruluşu tarafından yayınlanan söz konusu raporu CIA ajanı Henri Barkey beraberindeki bazı isimler ile birlikte kaleme aldı. Washington Post’taki yazılarında Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’ı istifaya davet etmiş olan eski Amerikan büyükelçileri Eric S. Edelman ve Morton Abramowitz’in de isimlerinin bulunduğu raporda Ed Husain’in imzası var.
Ed Husain hakkında bilinmesi gerekenlerin başında söz konusu raporun içerdiği detaylar yer alıyor.
 
RAPORDA NELER VAR?

Henri Barkey, Ed Husain ve beraberindekilerin hazırladığı raporda Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında düşmanca ifadeler yer alıyor. Türkiye’ye yönelik sayısız tehditlerle dolu olan analiz raporunda Erdoğan’a yönelik askeri bir darbe yapılması gerektiği ifade ediliyor ve o tarihlerde henüz gerçekleşmemiş olan 15 Temmuz darbe girişimi tüm detaylarıyla anlatılıyor. Rapordan çarpıcı bazı bölümler şu şekilde:
Geniş perspektiften bakıldığında Türk devleti içindeki anlaşmazlıklar, İstihbarat Kurumu’nun Erdoğan’ın kontrolünde olması ve Gülencilerin yargıda ve poliste etkisi, ORDUNUN TÜRKİYE’NİN İÇİŞLERİNDE TEKRAR BİR TÜR ETKİ OLUŞTURMASI İÇİN ŞARTLARI SAĞLAMIŞ DURUMDA. Türkiye’deki gözlemciler hali hazırda ordudaki subayların davranışlarında önemli bir değişim olduğunu gözlemliyorlar…”
“Erdoğan’ın gerçekte seçilmiş bir sultan veya bir İslam lideri olmaya karar verdiğinden bu yana DEVLETİN BAŞINDAKİ GÜNLERİ SAYILIDIR. ”
“ … ERDOĞAN SONUÇTA DIŞARIYA ZORLA ATILACAKTIR, fakat asıl soru bu süre zarfında Türkiye’ye ne tür bir zarar vereceğidir. ”
‘HAYATTA KALMA ÇABALARI ONUN (Tayyip Erdoğan’ın) ÖLÜMÜ OLACAK. Asıl soru bunun ne kadar zaman alacağı ve Erdoğan gidene kadar mevcut politik çalkantının Türkiye’nin demokrasisi, ekonomisi ve uluslararası itibarına ne kadar zarar vereceği.’
“Gülen hareketinin stratejisi yerel seçimlerle ayakta duracak veya yıkılacağa benzemiyor – hatta bu UZUN VADELİ STRATEJİ YOLUYLA ERDOĞAN’IN ULUSLARARASI VE ULUSAL ÇAPTA MEŞRULUĞU YOK EDİLECEK. ”
"1960 darbesini gerçekleştirenlerin albaylar ve yüksek rütbeliler olduğu hatırlanırsa, ordudaki Gülencilerin eğer Gülen hareketine karşı büyük bir operasyon yapılırsa bağımsız hareket etme riski var mıdır?"
 
HENRI BARKEY HAKKINDA YAKALAMA KARARI

15 Temmuz hain darbe girişiminin uluslararası ayağı ve organizatörü olduğu iddiasıyla CIA için çalışan Ed Husain’in birlikte Erdoğan karşıtı rapor yazdığı Henri Barkey hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı geçtiğimiz günlerde yakalama kararı çıkarttı. 15 Temmuz'da Büyükada'da darbe toplantısı yaptığı ve darbeyi organize ettiği öne sürülen Barkey 19 Temmuz’da Türkiye’den kaçmıştı. FETÖ hayranı ABD'li Barkey 19 Temmuz'da otelden ayrılırken resepsiyoniste üzerinde 'Pensilvanya' yazılı bir çan bırakmıştı. Barkey’in oteldeki bir garsona "Türkiye'ye ilk gelişimde HSBC patladı. İkinci gelişimde Gezi patlak verdi. Şimdi de darbe girişimi yaşandı" demesi dikkat çekmişti.
 
FETÖ HAYRANI ED HUSAIN TÜRKİYE’DE

Barkey’in darbe sürecini 2 yıl öncesinden anlattığı ve darbe destekçisi raporu birlikte hazırladığı kişilerden olan Ed Husain ise son zamanlarda gittikçe artan bir sıklıkla Türkiye’yi ziyaret ediyor. 15 Temmuz darbe girişimi öncesinde Fethullah Gülen’i öven, Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan aleyhine onlarca yazı ve tweet yazan Ed Husain, darbe planlarının başarısız olmasının ardından bir anda üslubunu değiştirdi.
Geçtiğimiz aylarda TBMM Genel Kurulu’nda yaka kartı olmadan çektirdiği fotoğrafı twitter hesabından paylaşan Ed Husain, yakın zamanda Gaziantep Belediye Başkanı’nın özel davetlisi olarak Gaziantep’e geldi ve üst düzeyde ağırlandı. TRT World kanalında ise konuşmacı olarak yer aldı.
 
ED HUSAIN VE 15 TEMMUZ

Sürmekte olan darbe soruşturmalarında Ed Husain hakkında verilmiş herhangi bir karar henüz yok. Ancak İstanbul Cumhuriyet Başsavclığı’nın son günlerde art arda aldığı gözaltı ve yakalama kararlarının ardından özellikle Henri Barkey’in bağlantıda olduğu ve ortak faaliyet yürüttüğü isimlerin de mercek altında olduğu anlaşılıyor.
Fethullah Gülen’e methiyeler düzen, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a şiddetle karşı olan  bir ismin böyle bir dönemde İngiliz milletvekilinin yanında Türkiye’ye gelmesi ve Türkiye’de birtakım görüşmeler yapması kafaları karıştırdı.
 
 

 

Ekleyen:  Efe'ce Haber Gazetesi
Tarih:  24.12.2017
İzlenme: 
Yazdır:Yazdır
Eklenen Yorumlar 
Efe'ce Haber Gazetesi Yazıları
Kilis Belediyesi İtfaiye Müdürü Atilla Yıldırım Efe'ce Haber Gazetesi [ 27.9.2023 Devamı
Kilis’te trafik denetimi yapıldıEfe'ce Haber Gazetesi [ 30.8.2023 Devamı
Gazeteciler ve Basın BayramıEfe'ce Haber Gazetesi [ 26.7.2023 Devamı
Engelli Maaşları YatırıldıEfe'ce Haber Gazetesi [ 21.6.2023 Devamı
Geleceğimizi belirleyeceğimiz ANNELER GÜNÜEfe'ce Haber Gazetesi [ 12.5.2023 Devamı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: En düşük kamu işçisi ücreti 15 bin liraya çıkıyorEfe'ce Haber Gazetesi [ 9.5.2023 Devamı
14 Mayıs'taki seçimler için 6 adımda oy kullanma rehberiEfe'ce Haber Gazetesi [ 9.5.2023 Devamı
Aylık başlangıç tarihi 30 Nisan'dan önce olan EYT'lilerin bayram ikramiyeleri 9 Mayıs'ta ödenecekEfe'ce Haber Gazetesi [ 7.5.2023 Devamı
Türk teknoloji şirketi Avrupa'da "dijital ikize" liderlik ediyorEfe'ce Haber Gazetesi [ 22.4.2023 Devamı
Çanakkale Savaşları'nın izleri, yaşayan coğrafyada varlığını sürdürüyorEfe'ce Haber Gazetesi [ 22.4.2023 Devamı
Türk Deniz Kuvvetlerine bağlı 23 gemi 23 Nisan etkinlikleri kapsamında 23 limanı ziyaret edecekEfe'ce Haber Gazetesi [ 22.4.2023 Devamı
TBMM arşivinden ilk 23 Nisan kutlamalarıEfe'ce Haber Gazetesi [ 22.4.2023 Devamı
Kentsel dönüşümdeki yeni adımlar evini yenileyeceklere kolaylık sunuyorEfe'ce Haber Gazetesi [ 22.4.2023 Devamı
ODTÜ'den uzuv kayıplarına karşı yüksek hareket kabiliyetli yerli protez teknolojisiEfe'ce Haber Gazetesi [ 12.4.2023 Devamı
Roketsan son teknoloji ürünleriyle Brezilya'daEfe'ce Haber Gazetesi [ 12.4.2023 Devamı
Kilim ve halı dokuma kursunun 83 yaşındaki kursiyeri bildiklerini gençlere öğretiyorEfe'ce Haber Gazetesi [ 12.4.2023 Devamı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ramazan Bayramı'nda Nurdağı ve Türkoğlu'nda ilk köy evlerinin teslimatını gerçekleştireEfe'ce Haber Gazetesi [ 12.4.2023 Devamı
Gaziantep'teki Dülük Antik Kenti turizme kazandırılacakEfe'ce Haber Gazetesi [ 12.4.2023 Devamı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şimdi Türkiye Yüzyılı ile..Efe'ce Haber Gazetesi [ 12.4.2023 Devamı
Kültür ve Turizm Bakanlığı, sözleşmeli 40 Alevi-Bektaşi Kültür ve Cemevi Uzmanı alacakEfe'ce Haber Gazetesi [ 30.3.2023 Devamı
Antakya Medeniyetler Korosu yeniden sahnedeEfe'ce Haber Gazetesi [ 30.3.2023 Devamı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Elektrikte yüzde 15 indirime gidiyoruzEfe'ce Haber Gazetesi [ 29.3.2023 Devamı
DEPREM ve UMUT Sergi Etkinliği Efe'ce Haber Gazetesi [ 29.3.2023 Devamı
Depremde hayat kurtaran "Duvar Arkası Radar"a talep arttıEfe'ce Haber Gazetesi [ 27.3.2023 Devamı
Oyuncu Köksal Engür yaşamını yitirdiEfe'ce Haber Gazetesi [ 27.3.2023 Devamı
Hatay'ın hafızası tarihi yapıların enkazından 300'e yakın eser kurtarıldıEfe'ce Haber Gazetesi [ 27.3.2023 Devamı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Amacımız 1 yıl içinde altyapısıyla sosyal ve ticari birimleriyle deprem bölgesini ayağaEfe'ce Haber Gazetesi [ 27.3.2023 Devamı
45 bin yeni öğretmen ataması 8 Mayıs’ta yapılacakEfe'ce Haber Gazetesi [ 24.3.2023 Devamı
Türkiye ile İsviçre arasında imzalanan milletlerarası anlaşma Resmi Gazete'deEfe'ce Haber Gazetesi [ 24.3.2023 Devamı
Yüksek Seçim Kurulu yurt içinde 190 bin 736 sandık kurulacağını açıkladıEfe'ce Haber Gazetesi [ 24.3.2023 Devamı
Hırka-i Şerif ziyarete açıldıEfe'ce Haber Gazetesi [ 24.3.2023 Devamı
EYT kıdem tazminatı ödemeleri için KGF destekli kredi başvuruları bugün başladıEfe'ce Haber Gazetesi [ 24.3.2023 Devamı
Frankofoni Baharı etkinlikleriEfe'ce Haber Gazetesi [ 23.3.2023 Devamı
Ramazan ayına özel "Asitane Meşkleri" konseri 28 Mart'ta AKM'de düzenlenecekEfe'ce Haber Gazetesi [ 21.3.2023 Devamı
"30. İstanbul Caz Festivali" 7-18 Temmuz'da gerçekleştirilecekEfe'ce Haber Gazetesi [ 21.3.2023 Devamı
Sayfalar : 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42  43  44  45  46  47  48  49  50  51  52  53  54  55  56  57  58  59  60  61  62  63  64  65  66  67  68  69  70  71  72  73  74  75  76  77  78  79  80  81  82  83  84  85  86  87  88  89  90  91  92  93  94  95  96  97  98  99  100  101  102  103  104  105  106  107  108  109  110  111  112  113  114  115  116  117  118  119  120  121  122  123  124  125  126  127  128  129  130  131  132  133  134  135  136  137  138  139  140  141  142  143  144  145  146  147  148  149  150  151  152  153  154  155  156  157  158  159  160  161  162  163  164  165  166  167  168  169  170  171  172  173  174  175  176  177  178  179  180  181  182  183  184  185  186  187  188  189  190  191  192  193  194  195  
Yazarlar
Prof. Dr. Anıl ÇEÇEN

HEM HER ŞEY DEĞİŞECEK HEMDE TÜRKİYE DEĞİŞMEYECEK
M. Yahya EFE

Dünya Engelliler Günü
Hüseyin TOPRAK

UYAN ŞAHİN UYAN GÖR NELER OLDU…
Harika ÖREN

İnsanlığın Kırmızı Çizgileri
Metin Mercimek

YAŞAM ANLAYIŞIMIZ SEVGİ OLSUN
Belma Demir AKDAĞ

BİR YIL DAHA GİTTİ
Ahmet GÖKSAN

GELECEĞİMİZİN YOLU
Sevgi Ünal

YAZMIŞ KIŞMIŞ
Münevver ÖZCAN

TANIK OL KARAR VER
Dr. İbrahim ATEŞ

ÂŞÛRÂ GÜNÜNÜN DÜŞÜNDÜRDÜKLERİ
Nevin BALTA

İzmir İktisat Kongresi 100 Yaşında
Şahika ÖNER

BENİM ANNEM!
Ayten YAVAŞÇA

Artık bu solan bahçede bülbüllere yer yok
Fevziye ŞİMDİ

UMUT
Günseli RUMELİOĞLU

EVRİMİN GÜNCELLENMESi
Yekta Güngör ÖZDEN

Ne günlere kaldık…
Oktay ZERRİN

Anadolu Mektebi Okul Paneli
Arzu KÖK

Gençler!...
Dr. Doğan KUŞMAN

Müslüman mısınız?
Alev YILDIRIMCI

Zaman yok
Handan ÇÖLAŞAN

Bu DÜNYA
Bekir COŞKUN

Yazı bilmem
Orhan SELEN

UNUTKANLIK SALGINI
Elveda TANIK

LEBALEB KONGRE...

>>>>>>>>>>>>>>>>>>
 



 

 


>>>>>>>>>>>>>>>>>
 

 

 

 

Her Hakkı Saklıdır. Efe'ce Haber Gazetesi © 2008 Tasarım : Linear Yazılım

Reklam